GRATIS TELTCAMP

Ved køb af en partoutbillet får du adgang til gratis teltovernatning på Rød Camp og Grøn Camp. De er begge placeret på campingområdet Camp Øst, der åbner tirsdag d. 27. juni kl. 18:00 og lukker søndag d. 2. juli kl. 12:00.

Ved køb af en dagsbillet har du adgang til gratis teltovernatning på Rød Camp og Grøn Camp den pågældende dag og nat – udtjekning skal ske om formiddagen dagen derpå. 

På Camp Rød og Camp Grøn får du gratis toiletter, bad til 30 kr. og et fedt aktivitets-, lounge- og oplevelsesområde med daglige events og koncerter. Campområdet er placeret i centrum af fest og farver og har sin helt egen scene – Grøn Scene. Læs mere om Camp Øst eller få et overblik herunder.

RØD CAMP

Temaet for Rød Camp er: Fest, fest og mere fest! Når du bor på Rød Camp, ligger du midt i festens epicenter. Rød Camp er placeret lige ved siden af camp-scenen og festteltet. Du er derfor garanteret en teltplads med masser af gang i den.

Der er gratis overnatning på Camp Rød med dags- eller partoutbillet. Hvis I er en gruppe på min. 50 personer eller derover, der gerne vil ligge sammen på Rød Camp, er der mulighed for at reservere et helt teltområde, hvor I kan lave en lejr sammen.

Hvis I er en gruppe på min. 50 personer og ønsker at reservere et teltområde på Rød Camp, så send en mail til camping@nibefestival.dk, hvor I oplyser antal personer.

GRØN CAMP

Grøn Camp ligger længst væk fra det lidt mere højlydte scene- og loungeområde på Camp Øst. Beboerne på Grøn Camp vil derfor opleve lidt mere nattero og lidt mindre natterenderi end de andre camps. Der vil dog altid være gang i den på Camp Øst, så du kan ikke forvente en stillecamp.

Camp Grøn ligger tæt på den hyggelige skovsti, der fører ind til festivalpladsen og den nye købmandsbutik. Du har dermed ekstra let ved at rende hen efter friske forsyninger til lejren.

Grøn Camp adskiller sig fra de øvrige områder gennem et øget fokus på bæredygtighed og renlighed. I løbet af hele festivalen hjælper campens beboere hinanden med at holde campen ren, og der vil løbende blive integreret forskellige bæredygtige initiativer.

Der er gratis overnatning på Camp Grøn med dags- eller partoutbillet ved medbringelse af eget telt. Du kan også tilkøbe et opstillet telt på Camp Grøn, så dit telt står klar, når du ankommer til festivalen. Vælg mellem et 2- eller 4-personers telt.

Overnatningsmuligeder for Camp Rød og Camp Grøn:

OvernatningPersonerPris
Eget teltGratis
Opstillet iglotelt2700 kr.
Opstillet tunneltelt4 1.200 kr.
Caravanplads uden fortelt500 kr.
Book lejr
(skriv til camping@nibefestival.dk)
min. 50 Gratis

OBS: Priser er fra Nibe Festival 2023

Tilbage til overnatningsoversigten.