KARMA

Karma er designet til festaben, der er vild med tanken om gratis bad, egne toiletter og muligheden for at forudbestille morgenmad. Der er i øvrigt også godt med ”albuerum” på Karma.  

Karma er placeret på Camp Øst, hvor du stadig er en del af det festlige miljø, men du får desuden adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet. Der er kun adgang til området med et tilkøbt Karma-armbånd, og som gæst på Karma har du adgang til campens private bar og loungeområde. 

På Karma kan du vælge at medbringe dit eget telt, købe et opstillet telt eller booke en caravanplads med tilhørende strømtilslutning. Du kan dermed tage din egen campingvogn, autocamper camplet eller lignende med.

Du komme hen på festivalspladsen ved at følge skovstien.

Prisen for overnatning på Karma er:

OvernatningPersoner (max)Pris
Teltplads m. eget telt2 700 kr.
Opstillet iglotelt2 1.000 kr.
Opstillet tunneltelt4 1.800 kr.
Caravanplads uden fortelt4 1.200 kr.
Tillæg for ekstra person1250 kr.

OBS: Priser er fra Nibe Festival 2023

Når du tilkøber en caravanplads på Karma, må I overnatte 4 personer i campingvognen, campletten eller autocamperen. Hvis I ønsker at overnatte flere, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

Når du tilkøber en teltplads til 700 kr., hvor I medbringer eget telt, er det tilladt at overnatte op til to personer i teltet. Hvis I ønsker at overnatte flere i teltet, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

Tilbage til overnatningsoversigten