CAMP VEST

om camp vest

Er du til luksus, renlighed og et relativt roligt camp-område? Så er Camp Vest den rette camp for dig.

Camp Vest er placeret på det velkendte græsstykke under Nibe-hækken. Tidligere har området huset den store, gratis telt-camp, men nu er området dedikeret til den luksuriøse Camp Vest.

Det betyder, at beboerne på Camp Vest nu kan nyde områdets fantastiske udsigt over Limfjorden og den tætte placering ved Skalskoven.


Camp Vest er en betalingscamp.
KØB BOFORMER HER

OMRÅDE OG CAMPS

Fra Camp Vest er der let adgang til festivalområdet i skoven. Her tager du nemlig bare den hyggelige junglesti, der hurtigt leder op til de fede scener, hyggelige barer og lækre madboder.

Se frem til et højt serviceniveau og en gennemført festivaloplevelse i særklasse. Vi har nemlig skruet helt op for komforten og lavet masser af opgraderinger på Camp Vest’s service- og barområde.

Du kan få adgang til Camp Vest ved at købe billet til en af de to betalingscamps – Lux eller Resortet.

SE KORT HER

FAQ – CAMPING

Hvis du har spørgsmål til vores campingråder, eller hvis du bare er nysgerrig – så tag et kig på vores FAQ om campingområderne på Nibe Festival her.

FÅ SVAR HER

Find dit drømme-område på Camp Vest

Her kan du læse mere om de to betalingscamps på Camp Vest – Lux og Resortet. Find den camp, der matcher dine behov og få den fedeste festivaloplevelse.

LUX

Lux er et område placeret på Camp Vest, der er et af Nibe Festivals nye campområder. Området findes på engen ved foden af Nibe-hækken, hvilket skaber en helt unik stemning og den smukkeste udsigt over Limfjorden. På Lux er servicen i højsædet, idet der ydes service til alle pladser det meste af døgnet. Morgenmad er også med i prisen, så man starter aldrig dagen på tom mave.

Ordet hygge er et ord, der kun kan bruges for lidt om dette område, og på Lux er der derfor også aktiviteter kun forbeholdt campens gæster. Sidst, men ikke mindst er der nattero, så man som gæst kan lade batterierne op og være frisk til næste dag.

Lux er en betalingscamp.

RESORTET

Oplev Nibe Festival med service til op over begge ører! Ønsker du at pakke let og ønsker du i bund og grund bare en lidt mere lækker og eksklusiv festival ud over det sædvanlige? Så er Resortet lige stedet for dig.

Resortet er vel nok Nibe Festivals mest luksuriøse område, der ligger placeret på det nye Camp Vest. Resortet er en camp, hvor der allerede er opstillet telte, der serveres lækker brunch til gæsterne og de har egne bad og toiletforhold. Derudover er servicen i højsædet og personalet laver aktiviteter forbeholdt de gæster, der bor på denne camp. Det er ren festivalluksus.

Resortet er en betalingscamp.