CAMP ØST - Nibe Festival

CAMP ØST

Er du klar til et helt nyt område, hvor der er plads til masser af festglade mennesker, øl-bowling mellem teltene, sjov på campen og musik i højtaleren? Og hvor du vågner med naturen, friheden og vennerne som nabo?

Camp Øst er vores nyeste skud på stammen og et område, der bliver åbnet for første gang i år. Vi har brugt rigtig mange kræfter på at lave det fedeste område til dig, der gerne vil have lidt mere gang i den, men stadig mulighed for selv at vælge komforten.

Campingområdet ligger øst for vores smukke Skalskov med en privat og hyggelig skovsti, der fører dig op til Blå Scene på få minutter. Du er derfor tæt på musikken, scenerne og festivalområdet. Og når du vågner fra gårdsdagens festligheder, er det med udsigt til Limfjorden.

Camp Øst bliver indrettet, så der er plads til et bredt publikum, der både vil have komfort, fest og lidt nattero. Der er plads til alle – ung eller gammel. Det vigtigste er, at du får en sjov og uforglemmelig oplevelse. Aktivitetsområdet flytter med ud på Camp Øst, og det bliver desuden muligt at booke lejre ind i et bestemt område.

Det er gratis at overnatte på Camp Øst, og du kan kvit og frit slå dit telt op, hvis du har armbånd til Nibe Festival. Er du til lidt mere komfort, så kan du købe et opslået Tuborg telt eller en caravanplads til din campingvogn.

FAQ Camping

Har du spørgsmål til vores campingområder, så kan du måske finde dit svar her.