CAMP ØST på Nibe Festival | Læs mere om festlige Camp Øst

CAMP ØST

Hvad er Camp Øst?

Camp Øst er Nibe Festivals spritnye camp-område, der er skræddersyet til festaber og natteravne.


På Camp Øst skruer vi max op for festen, og du kan forvente fire dage i allerhøjeste festival-gear. Med andre ord – Camp Øst er den perfekte camp for dig, der har lyst til at tylle ølbongs kl. 2 om natten og aldrig får nok af nabolejrens fællessang.


Som navnet indikerer, ligger Camp Øst placeret på den østlige side af Skalskoven, og vi har sørget for, at den nye camp rummer alt, hvad et festival-hjerte begærer.

KØB BOFORMER HER

Ny Købmandsbutik

Nibe Festivals nye købmandsbutik er placeret på Camp Øst, hvor du har mulighed for at købe et udvalg af dagligvarer, alkohol og festival-essentials.

Så har du glemt din tandbørste, craver du kopnudler, eller vil du købe to rammer øl til din lejr, så er købmandsbutikken the place to go.

Købmandsbutikken ligger i midten af camp-området, så den er let tilgængelig, uanset hvor du bor på Camp Øst.

Område og camps

Udover den nye købmandsbutik finder du den nye Grøn Scene, loungeområde og festtelt på Camp Øst.


Derudover består området af fem camps; Camp Karma, Rød Camp, Gul Camp, Grøn Camp og Caravanpladserne. Hvert område byder på hver sin specielle atmosfære, og du kan derfor frit vælge det område, der passer bedst til dit festivalbehov.

SE KORT HER

Tilkøb af opstillet telt

Hvis du ikke orker at døje med teltpløkker og barduner, kan du tilkøbe et opstillet telt på Camp Karma, Gul Camp og Grøn Camp.

Du slipper dermed for alt telt-postyret, da vi sørger vi for, at der står et opslået telt klar til dig, når du ankommer på festivalen.

FAQ CAMPING

Har du spørgsmål til vores campingområder? Så tag et kig på vores Camping FAQ her.

FÅ SVAR HER

Find dit drømme-område på Camp Øst

Her finder du mere information om de forskellige områder på Camp Øst. Find det overnatningsområde, der passer bedst til dig og dit festivaltemperament.

RØD CAMP

Temaet for Rød Camp er: Fest, fest og mere fest! Når du bor på Rød Camp, ligger du midt i festens epicenter. Rød Camp er placeret lige ved siden af camp-scenen og festteltet. Du er derfor garanteret en teltplads med masser af gang i den.

Der er gratis overnatning på Camp Rød med dags- eller partoutbillet. Hvis I er en gruppe på 50 personer eller derover, der gerne vil ligge sammen på Rød Camp, er der mulighed for at reservere et helt teltområde, hvor I kan lave en lejr sammen. Mere info om reservation af teltområde kommer senere.

Hvis du ønsker at reservere et teltområde på Rød Camp, så send en mail til camping@nibefestival.dk, hvor du oplyser antal personer.

GUL CAMP

Gul Camp er placeret i smørhullet af Camp Øst. Området ligger tæt ved skovstien, der fører direkte ind i selve festivalområdet, og den nye købmandsbutik er i øvrigt også tæt placeret ved Gul Camp. Du har dermed ekstra let ved at rende hen efter friske forsyninger til lejren.

Der er gratis overnatning på Camp Gul med dags- eller partoutbillet, hvis du medbringer dit eget telt.

Men der er også mulighed for at tilkøbe et opstillet telt, så du kun skal koncentrere dig om at nyde festivallivet lige fra din ankomst.

GRØN CAMP

Grøn Camp ligger længst væk fra det lidt mere højlydte scene- og loungeområde på Camp Øst. Til gengæld ligger Camp Grøn tæt på den hyggelige skovsti, der fører ind til festivalpladsen. Som beboer på Grøn Camp kan du dermed se frem til lidt mere nattero og lidt mindre natterenderi.

Grøn Camp adskiller sig fra de øvrige områder gennem et øget fokus på bæredygtighed og renlighed. I løbet af hele festivalen hjælper campens beboere hinanden med at holde campen ren, og der vil løbende blive integreret forskellige bæredygtige initiativer.

Der er gratis overnatning på Camp Grøn med dags- eller partoutbillet ved medbringelse af eget telt. Du kan også tilkøbe et opstillet til på Camp Grøn, så dit telt står klar, når du ankommer til festivalen.

CAMP KARMA

Camp Karma er designet til festaben, der er vild med tanken om gratis bad, egne toiletter og muligheden for at forudbestille morgenmad. Der er i øvrigt også godt med ”albuerum” på Camp Karma.

På Camp Karma er du stadig en del af det festlige miljø på Camp Øst, men du får adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet. Der er kun adgang til området med et tilkøbt Camp Karma-armbånd, og som gæst på Karma har du adgang til campens private bar og loungeområde.

På Camp Karma kan du tilmed tage din egen campingvogn, camplet eller lignende med, hvor der er mulighed for strømtilslutning.

CARAVANPLADSERNE

På Camp Øst er der mulighed for at tilkøbe en caravanplads, så du kan medbringe din egen campingvogn, camplet eller lignende.

Pladserne ligger placeret langs skovbrynet med udsigt ud over Limfjorden – tæt på både købmandsbutik, toiletter, scene- og loungeområde.

Caravanpladserne er for dig, der ønsker lidt mere komfort, men samtidig ønsker at være midt i festens centrum.

Caravanpladserne bliver fyldt løbende ved ankomst, og der vil ikke være mulighed for strømtilslutning.