BUSINESS

Find alt om firmaarrangementet

Business Backstage onsdag d. 1. juli 2020

Business Backstage er klar til endnu en fantastisk dag på Nibe Festival 2020! - onsdag den 1. juli 2020

De meget succesfulde afviklinger de seneste tre årskruer forventningerne til Business Backstage 2020 i vejret.

Vært og koordinator for Business Backstage, Michael Jul Jensen, har svært ved at få armene ned. Som teamleder på Nibe Festivals erhvervsfremstød Business Backstage har han god grund til at være begejstret.

- jeg må sige, at hele konceptet, lokationen, deltagerne og business-delen, kombineret med festivalen. Det er helt unikt, og foregår med en outstanding professionalisme fra Nibe-organisationen. Jeg er så glad for at være en del af dette arrangement, og ikke mindst Nibe-familien, siger han.

Business Backstage udmærker sig ved at være fagligt input i nye rammer. Arrangementet giver deltagerne mulighed for at få ny viden, hente inspiration til fremtiden og komme hjem med et udvidet netværk og en fantastisk festivaloplevelse. På baggrund af tilbagemeldingerne fra deltagerne i de seneste to år, er Michael Jul Jensen og teamet i samarbejde med Business Aalborg i fuld gang med at forbedre og fintune Business Backstage konceptet, så det kan stå endnu skarpere i 2020. Men grund-essensen er den samme.

Michael Jul Jensen minder om, at arrangementet igen i år har et begrænset antal deltagere, og han forventer, at der traditionen tro bliver rift om pladserne.”
 

Temaet for Business Backstage 2020 er "Kommunikation".

Den første taler er:

Foredragsholder, Christine Feldthaus
 

Christine Feldthaus har beskæftiget sig med kommunikation og formidling i hele sit liv. Mere end 20 år er gået med kommunikation i reklamebranchen, og de seneste 10 år har hun formidlet via TV og foredrag landet rundt. Hun er ikke bange for at bruge sig selv, gå på hovedet ind i tabuerne og dyrke den ærlige og nærværende formidling og samtale. Christine deler nogle humoristiske og brugbare praktiske fiduser til at blive mere tydelig overfor omverdenen i sit. 

Temaet for Business Backstage 2020 er "Kommunikation", og netop det taler Christine rigtigt fint om i sit foredrag "Spyt ud og træng igennem".

 

Den anden taler er:

Foto: Torben Hansen - Nordjyske

Nordjyllands Politidirektør, Anne Marie Roum Svendsen

 

Anne Marie passer rigtig godt som foredragsholder til Business Backstage, da årets tema er "kommunikation". Om nogen har hun en opgave i at 'brande' politiet i offentligheden til dagligt, men ikke mindst også en stor opgave i at kommunikere internt såvel som eksternt i en stor offentlig virksomhed. Dette vil Anne Marie komme mere ind på i sit foredrag, hvor hun også medbringer eksempler. 

 

Sådan så programmet ud for Business Backstage 2019

07:45 - Check-In og morgenmad (Nibe Bryghus).

08:45 - Velkomst v. Michael Jul Jensen & Nibe Festivalleder Peter Møller Madsen.

09:00 - Rekruttering og ”The Human factor” i Business v. Jacob Møller Hansen, CEO Comentor

09:45 - Pause og Networking.

10:15 - Ledelse ude og hjemme v. Kim Krogh Andersen, Senior Vice President Telenor Group.

11:00 - Weber Grill Academy.

11:30 - Pause og Networking

12:00 - Thomas Blachman. Musiker, Komponist.. Og ”Ham sjæl J” - Q&A mm..

13:00 - Hygge og afgang m. bus til Festivalpladsen (Grab a Nibe Bryghus Beer).

13:30 - Frokost i VIP loungen v. Weber Grill Academy i eget telt.

14 -18 - Oplev festivalen på egen hånd og mulighed for -

15:30 - Rom smagning i Business Backstage VIP teltet

18:00 - VIP middag v. Weber Grill Academy.

19:00 - Tak for i dag

19:30 - Westlife (Stor scene)

22:30 - Mø (Stor Scene

 

Se den fine video fra Business Backstage 2019, og hør hvad deltagerne fik ud af dagen. En super dag i gode omgivelser på Nibe Bryghus og i VIP-området på festivalpladsen.
 

 

Se også videoen fra Business Backstage 2018 her.Ved spørgsmål eller tilmelding til Business Backstage 2020, skriv til businessbackstage@nibefestival.dk.
 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival