BUSINESS

Find alt om firmaarrangementet

Business Backstage onsdag d. 3. juli 2019

Business Backstage er klar til endnu en fantastisk dag på Nibe Festival 2019! - onsdag den 3. juli 2019

En succesfuld afvikling i både 2017 og 2018 skruer forventningerne til Business Backstage 2019 i vejret.

Vært og koordinator for Business Backstage, Michael Jul Jensen, har svært ved at få armene ned. Som teamleder på Nibe Festivals erhvervsfremstød Business Backstage har han god grund til at være begejstret.

- jeg må sige, at hele konceptet, lokationen, deltagerne og business-delen, kombineret med festivalen. Det er helt unikt, og foregår med en outstanding professionalisme fra Nibe-organisationen. Jeg er så glad for at være en del af dette arrangement, og ikke mindst Nibe-familien, siger han.

Business Backstage udmærker sig ved at være fagligt input i nye rammer. Arrangementet giver deltagerne mulighed for at få ny viden, hente inspiration til fremtiden og komme hjem med et udvidet netværk og en fantastisk festivaloplevelse. På baggrund af tilbagemeldingerne fra deltagerne i de seneste to år, er Michael Jul Jensen og teamet i samarbejde med Business Aalborg i fuld gang med at forbedre og fintune Business Backstage konceptet, så det kan stå endnu skarpere i 2019. Men grund-essensen er den samme.

Michael Jul Jensen minder om, at arrangementet igen i år har et begrænset antal deltagere, og han forventer, at der traditionen tro bliver rift om pladserne.”
 

Temaet for årets Business Backstage er "People first", og vil overordnet handle om medarbejderne, lederne og det at få de rette personer/profiler ansat. 

De tre tralere er nu på plads. Se programmet længere nede her på siden.

Den første taler er:
CEO, Jakob Møller Hansen

Jakob Møller Hansen har en baggrund som linjeofficer, og har arbejdet som headhunter og som Adm. direktør for en softwarevirksomhed inden han i 2002 etablerer Comentor A/S. Virksomheden har siden opstarten arbejdet med search og headhunting, forretnings- og ledelsesudvikling med primært fokus i Danmark. Jakob har gennem mere end 15 år arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder.

Efter nogle år med mere tekniske temaer, vil Business Backstage 2019 centrere sig om mennesket. Her Kommer Jakobs oplæg til at passe rigtig godt ind, og vi glæder os rigtig meget til det!

 

Den anden taler er:
Senior Vice President, Kim Krogh Andersen

Kim Krogh Andersen er uddannet linjeofficer i det danske forsvar. Med ledelseserfaring fra missioner i Iraq og Afghanistan kombineret med de seneste 11 års erfaring fra Telebranchen har Kim et solidt ledelses fundament. I Telenor har Kim erfaring fra Kundeservice, Operation, Technology og Strategy. Efter 6 år i Telenors danske forretning har Kim de seneste 4 år arbejdet med change, digital transformation og Strategy af Telenors globale forretning (Norge, Sverige, Danmark, Thailand, Malaysia, Myanmar, Pakistan, Bangladesh). Kim bor i øjeblikket i Bangkok Thailand, hvor han arbejder fra Telenors globale hub i Asien.

Disse erfaringer fra både indland og udland, vil Kim bruge i sit indlæg på Business Backstage. Ikke mindst i forhold til de ledelses udfordringer og erfaringer, de forskellige spændende opgaver har givet, også i forhold til kulturelle forskelle, og stor diversitet i opgaven.

 

Den tredje taler er:
Thomas Blachman

Thomas Blachmann er en kendt og anerkendt Jazzmusiker med adskillige Grammyer, som understreger Thomas' musikalske talent. Foruden at være kendt fra X Factor, hvor han med sine kontante udtalelser og gennemslagskraftige karakter er blevet et samtaleemne hos den danske befolkning, så har Thomas også skrevet bøgerne "Det kolossale menneske" (sammen med Torben Steno) og "Længe leve den kreative masse - beføjelser til ungdommen".

Da årets tema har mennesket i centrum, kommer Thomas Blachmans foredrag til at passe rigtig godt ind, hvor han kommer med sit syn på ledelse og mennesker i business samt en Q&A med vores gæster.

 

Programmet for Business Backstage 2019

07:45 - Check-In og morgenmad (Nibe Bryghus).

08:45 - Velkomst v. Michael Jul Jensen & Nibe Festivalleder Peter Møller Madsen.

09:00 - Rekruttering og ”The Human factor” i Business v. Jacob Møller Hansen, CEO Comentor

09:45 - Pause og Networking.

10:15 - Ledelse ude og hjemme v. Kim Krogh Andersen, Senior Vice President Telenor Group.

11:00 - Weber Grill Academy.

11:30 - Pause og Networking

12:00 - Thomas Blachman. Musiker, Komponist.. Og ”Ham sjæl J” - Q&A mm..

13:00 - Hygge og afgang m. bus til Festivalpladsen (Grab a Nibe Bryghus Beer).

13:30 - Frokost i VIP loungen v. Weber Grill Academy i eget telt.

14 -18 - Oplev festivalen på egen hånd og mulighed for -

15:30 - Rom smagning i Business Backstage VIP teltet

18:00 - VIP middag v. Weber Grill Academy.

19:00 - Tak for i dag

19:30 - Westlife (Stor scene)

22:30 - Mø (Stor Scene

 

Se den fine video fra Business Backstage 2018, og hør hvad deltagerne fik ud af dagen. En super dag i gode omgivelser på Nibe Bryghus og i VIP-området på festivalpladsen.
 

 

Se også videoen fra Business Backstage 2017 her.Ved spørgsmål eller tilmelding til Business Backstage 2019, skriv til businessbackstage@nibefestival.dk.
 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival