Børnearmbånd skal gøre Nibe Festival endnu mere sikker 

Nibe Festival 2023 var bragende udsolgt. Allerede 23. maj var den sidste billet solgt, det på trods af, at der var rekordmange billetter i salg. Nibe Festival har med andre ord aldrig været større. 

”Vi klapper i vores hænder over den massive succes og den store efterspørgsel, men det betyder også, at vi er nødt til at forholde os til, at tingene ændrer sig, og at vi ikke bare kan gøre, som vi altid har gjort. Ligeledes fokuserer vi selvfølgelig, ikke mindst også, på sikkerheden. Det er den primære årsag til, at vi nu indfører betalingsbånd til børn,” udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

Hvad er et børnearmbånd? 

Børnearmbåndet er til børn fra 7 år t.o.m. 12 år, der gerne vil med til Nibe Festival. Børn i denne aldersgruppe skal bære et gyldigt børnearmbånd på Nibe Festival samt være i følgeskab med en voksen (dvs. en person over 18 år).  

Børnearmbåndet koster 200 kroner og giver adgang til alle fire dage i Skalskoven. Det er samme pris, hvis børnearmbåndet kun benyttes til en enkelt dag eller to. Alle indtægter fra børnearmbåndet går ubeskåret til Julemærkehjemmene. Armbåndet kan købes på nibefestival.dk fra d. 5. september kl. 10.00. 

Børn under 7 år kan medtages gratis. Festival fraråder generelt, at børn under 13 år befinder sig på festivalpladsen efter kl. 20.00. 

”Vi har stort behov for at sikre os, at vi ved, hvor mange børn der er i skoven. Det har vi indtil nu først vidst i løbet aftenen på de enkelte dage, og det er uholdbart. Derfor har vi valgt at sætte et begrænset antal børnearmbånd i salg,” fortsætter Peter Møller Madsen. 

Skæringspunktet for børnearmbånd er dermed løftet et år fra 11 år t.o.m. 12 år.  

Alle indtægter fra børnearmbåndet går til Julemærkehjemmene

”Når vi har valgt at prissætte børnearmbåndet til 200 kr., så skyldes det, at vi på den måde får styr på antallet af børn i den antalsmæssigt største aldersgruppe. Er armbåndet gratis, så har vi desværre erfaring med, at mange bestiller et armbånd uden at bruge det og dermed tager en plads fra en anden. Det vil, som tidligere, resultere i en stor gråzone ift. antal børn skoven. Prisen er derfor med til at forpligte købet og sikre os den korrekte data. Vi tjener ikke på det her. Indtægterne fra børnearmbåndet går ubeskåret til Julemærkehjemmene,” afslutter Peter Møller Madsen. 

Har du spørgsmål til børnearmbåndet?

Så har vi lavet en FAQ, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Find vores FAQ her.

Billetsalget starter d. 5. september 

Billetsalget til Nibe Festival 2024 starter d. 5. september Kl. 10. Som til årets festival, så sælges partoutbilletterne ud fra en trappemodel, hvor billetprisen stiger, når et bestemt antal billetter er solgt. Jo hurtigere du er, jo billigere får du partoutbilletterne!  

Hvis du er i blandt de første 500 billetkøbere, sparer du 700 kr. på partoutbilletten, de næste 1.000 købere får partoutbilletterne til 1.575 kr. og dermed en besparelse på 600 kr., og sådan fortsætter puljerne, indtil vi ikke har flere billetter. Max 6 billetter pr. køb. 

Billetsalgsdatoen for dagsbilletterne til Nibe Festival 2024 er endnu ikke offentliggjort, så hold skarpt øje med vores hjemmeside, app og sociale medier, hvor vi vil offentliggøre datoen. Det vil forventeligt blive primo december 2023. Billetsalget til VIP og overnatning starter først senere.

På grund af den meget tidligt udsolgte festival i 2023, så forventer vi en stor søgning til billetsalget. 

Vi ses til Nibe Festival 2024 i dagene 3. – 6. juli – uge 27.