Billetsalget til 2022 er i gang! - Nibe Festival 2023
nibe festival program

Billetsalget til 2022 er i gang!

Vi har netop sat vores billetsalg af partoutbilletter og dagsbilletter i gang. 60 procent har allerede overført deres billet – skal du med?

Køb din billet til Nibe Festival 2022 her.

Glæd dig til en historisk stærk udgave af Nibe Festival i den smukke Skalskov i sommerdagene 29. juni – 2. juli 2022, hvor vi sammen skal nyde musikken og hinanden. Og glæd dig også til store opgraderinger – bl.a. på campingområderne og store områder som Blå Scene og musikprogrammet.

Fuld turbo på musikprogrammet

Ikke alene bliver musikbudgettet det største nogensinde. De første navne offentliggøres snart, og ambitionerne er, at offentliggørelserne intensiveres de kommende måneder.

”Vi vil så gerne vise vores gæster, at vi er tilbage i fuld skala og med stor optimisme” – udtaler festivalens talsmand, Peter Møller Madsen.

Prisstigning tirsdag d. 5. oktober kl. 10

Partoutbilletterne bliver sat til salg til 1.475 kr. (ex gebyr), og kun fem dage efter – tirsdag d. 5. oktober – stiger prisen til 1.675 kr. (ex gebyr). Det vil sige, at du og vennerne kan spare hele 200 kr. på hver billet, hvis I er hurtigt ude af starthullerne.

Dagsbilletterne bliver også sat til salg d. 1. oktober kl. 10 og koster 650 kr. (ex gebyr). Her vil der ikke forekomme prisstigning d. 5. oktober.