Benjamin Hav, IAMJJ og Clara – klar til Nibe

”Give people what they want” – og det de ikke vidste, de ville have. Det skal meget gerne være omdrejningspunktet, når vi i Nibe sammensætter musikprogrammet. Programmet til sommerens Nibe Festival, som afvikles i dagene 1.-4. juli, begynder at tage form. Mere end 80 koncerter venter der små 17.000 festelskende i det forrygende festivalfællesskab. I det her slip smider vi en stærk og bred trio, nemlig Clara – Danmarks nye popprinsesse, unikke og genrejonglerende IAMJJ samt en drønpopulær og MEGET aktuel og ønsket Benjamin Hav, som i øvrigt spiller sommerens eneste nordjyske koncert i Nibe.

BENJAMIN HAV

Indtil for et par uger siden kendt som den ene halvdel af duoen Benal, der de seneste år har taget den danske musikscene og i særdeleshed Nibe med storm. NU springer Benjamin Hav ud som soloartist og spiller selvfølgelig Nibe.

Og det er altså noget af en entre, Benjamin Hav har gjort. Med få dages mellemrum smed den drønpopulære Hav for få dage siden to anmelderroste albums. Først solo-debutpladen ”Spice Up Your Life” og herefter lyn-opfølgeren ”Dit Syge Dyr”. Vi kan næsten ikke vente med at opleve Hav og hele herligheden, når Benjamin Hav og bandet spiller Nibe Festival 2020!

IAMJJ

IAMJJ, der lyder det borgerlige navn Jacob Stenfatt Jensen, kaldes i folkemunde genrejonglør. Og det er altså også svært at sætte hans musik i bås. Debutalbummet ”Bloody Future”, der udkom i 2018, rummer stærke numre som ”Different Kind Of Blues” og ”Bomay Roof”. I november smed IAMJJ så 2eren ”Take It Slow On Me” med bl.a. stemningsfyldte ”Sleepy Eyes” og elektroniske ”Pumpin Keiths (Club U Can Join)”.

Vi ser frem til, at vi under Nibe 2020, for allerførste gang, kan præsentere karismatiske IAMJJ i Reservatets intime og hyggelige rammer under Skalskovens smukke trækroner.

CLARA

19-årige Clara er på rekordtid blevet lidt af et pop-fænomen, og i 2019 har den østjyske sangfugl blandt andet vundet titlen som Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards. I august 2018 udgav hun sin debutplade ”August Eighteen” med singlerne ”Foolish” og ”Slippin’”, og senere smed hun så den svært ørehængende ”Crazy” og den catchy single ”Legend”. 

Trods hendes unge alder har hun mere end sikkert slået sit navn fast som habil sangskriver og en fremragende sangerinde med internationalt potentiale. Selvfølgelig spillede Clara Nibe 2019, og selvfølgelig er hun tilbage på Nibe i 2020.

Følgende navne er nu offentliggjort

Lukas Graham (torsdag), Nik & Jay (lørdag), Rasmus Seebach (fredag), Alphabeat (lørdag), MALURT (fredag), Jonah Blacksmith (lørdag), Benjamin Hav, Clara, IAMJJ, Jimilian, Jung.