BEHOLD BILLETTEN

Datoen for Nibe Festival 2022 er allerede fastlagt, så du kan godt begynde at glæde dig til d. 29. juni – 2. juli 2022.

Der er ingen tvivl om, at vi virkelig har savnet at være på græs efter to år uden aktivitet i Skalskoven. Vi savner vores frivillige, vores gæster og al den glæde, vi normalt kan være med til at sprede i uge 26. Men bare rolig, vi kommer til at tage revanche i 2020 – der er jo rigtig, rigtig meget vi skal indhente. Og det bliver et brag af en fest, når først vi kommer i gang. Vil du være en del af festen i 2022, så starter vi billetsalget i løbet af sommeren. Mere info følger.

Har du billet til Nibe Festival 2021

Har du allerede en billet til Nibe Festival – enten købt i 2020 eller i 2021, så først og fremmest TAK. Vi er så glade for, at du støtter op om vores festival ved at købe billet. Uden dig – ingen festival.

I dag modtager du en mail fra vores billetudbyder, Billetten, med mulighed for enten at refundere eller beholde din billet. Vi håber selvfølgelig, at du vil fortsætte med at støtte op om os og dermed beholde billetten til 2022. Det er også en god undskyldning for endelig at mødes igen under Skalskovens lune kroner med masser af musik, mennekser og varme omkring os.

Modtager du ikke en mail i dag, så tjek evt. i uønsket eller spam. Hvis du stadig ikke har modtaget en mail, så skriv til vores billetudbyder: nibefestival@billetten.dk og de vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til dit billetkøb i forbindelse med aflysningen af Nibe Festival 2021, så find svaret i vores FAQ.

Vi håber, vi ses i 2022!

#JegvilNibe2022