Baghaven på Nibe Festival

På Nibe Festival 2024 bliver et splinternyt, eksklusivt koncept indviet: Baghaven.

Det er ikke muligt at købe sig adgang til Baghaven. Det er kun inviterede gæster, der kan få adgang.

Hvad er Baghaven?

Baghaven er et nyt backstageområde midt i Skalskoven, som emmer af hygge, gode samtaler, ro og fællesskab. Her er der plads til at være dig selv. Det er en oase midt i Skalskovens summen af liv, mennesker, scener, musik og fællesskaber.

I Baghaven vil du møde en blanding af udvalgte VIP’s, samarbejdspartnere, influencers, politikere, presse og musikere – alle de mennesker, der gør Baghaven til et spændende og hyggeligt område.

Hvorfor er Baghaven noget særligt? 

Forestil dig at træde ind i din vens super hyggelige baghave. Sådan er det at træde ind i Baghaven på Nibe Festival; et intimt rum for særligt inviterede.

I Nibe har der altid været en tradition for, at de lokale åbner deres baghave op under Nibe Festival, så de nærmeste har et sted at overnatte, hvor der er en kende mere roligt og udvidet plads til dybe samtaler. Overalt i byen er baghaverne fyldt med summen, liv og fællesskaber. Det er ikke alle og enhver, der inviteres ind i Baghaven, hverken hos de lokale eller på Nibe Festival. Det er særligt udvalgte, som har en særlig plads. 

I Baghaven på Nibe er der plads til masser af sjove og uforglemmelige oplevelser, som man husker. Det er varmen, hyggen og de gode grin, der opstår helt af sig selv.

Baghaven er hjertet af Nibe Festival, et pusterum, hvor skuldrene falder ned, og hvor en kold øl “over hækken” kan nydes.

Der er små, intime områder, hvor du kan være sig selv eller sammen med venner – både nye og gamle. Du kan nyde lækre, billige drikkevarer i vores bar og opleve de små magiske overraskelser, som vi har placeret i skoven. Kun til dig.

Det er mere end en fest; det er en oplevelse, og du er inviteret til at være en del af det!

Hvordan er kulturen i Baghaven?

Alle skal have lov til at være dem selv Baghaven. Det er utroligt vigtigt for os. Det betyder også:

  • Vær selv med til at skabe den gode stemning og hyggen
  • Bidrag med dig selv og medbring en god energi
  • Ingen foto uden tilladelse. Pressen kan være til stede, men de er ikke på arbejde!
  • Benyt endelig alle de faciliteter, vi tilbyder og vær åben

Vi håber, at I vil være med til at bidrage positivt til kulturen i vores nye backstageområde.

Vi ses i Baghaven!

Kontakt

Har du spørgsmål, så skriv til maria@nibefestival.dk.