ANMELDERROST ALPHABEAT ER TILBAGE OG SPILLER NIBE 2020

Alphabeat er NU endelig tilbage på sin retmæssige plads i det danske poplandskab – og i 2020 vender de derfor selvfølgelig også tilbage til Nibe Festival!

Fascinerende monsterhit
Den silkeborgensiske sekstet tog Danmark med storm, da de i 2005 udgav monsterhittet ‘Fascination’, der siden blev fulgt op af den lige så ørehængende ‘10.000 nights of thunder’.
Med debutalbummet ‘Alphabeat’ i 2007 bed gruppen sig for alvor fast i den danske popscene, og internationalt har gruppen siden solgt over en million albums og singler.

Alphabeat har egentligt aldrig været opløst
Efter udgivelsen af albummet ‘Express Non-Stop’ i 2012 valgte bandet at holde pause, og i mellemtiden opdyrkede forsanger Stine Bramsen sin egen succesfulde solo-karriere mens andre bandmedlemmer musikalsk huserede internationalt.
Men Alphabeat var slet ikke færdige endnu. I februar 2019 brød de stilheden med singlen ‘Shadows’, og i september udkom den lettere selv-ironiske single ‘I Don’t Know What’s Cool Anymore’, der også blev titelnummeret på det nye og anmelderroste album, der er udkom 1. november.

Lukas Graham, Malurt og Alphabeat på plakaten
Med offentliggørelsen af Alphabeat og Malurt, som i sidste uge meldte deres ankomst til Nibe, samt selvfølgelig tidligere offentliggjorte Lukas Graham, så er ”programtoget” sat godt i gang. Det er billetsalget i særdeleshed også. Aldrig tidligere er der solgt så mange billetter på nuværende tidspunkt.