PROFESSIONEL

Find alt om firmaarrangementet

VIP ARRANGEMENT

VIP Loungen er for dig, der ønsker at sætte en eksklusiv ramme for din festivaloplevelse.

Kontakt os: VIP@nibefestival.dk

Her har du både mulighed for et vejfortjent åndehul eller for at banke den perfekte fest på benene. Slap af i loungemøblerne. Her har du både mulighed for et vejfortjent åndehul eller for at banke den perfekte fest på benene. Som VIP-gæst har du adgang til loungen hele dagen, fra vi åbner festivalpladsen og indtil midnat. eller find din plads i baren, hvor der naturligvis er fri bar. Både morgenmad, frokost og aftensmad varetages og serveres af professionelle grillere fra ’Webers Grilleriet’ og der er ikke sparet på noget i den velassorterede kvalitetsbuffet. 

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

VIP Loungen er placeret midt i skoven, lige ved siden af Stor Scene indhyllet i skovens idyl. I de 4 telte der udgør indendørsdelen af VIP Loungen er der rig mulighed for at sidde og nyde sin mad fra buffeten til et glas vin fra baren. Der ud over er der lige indenfor Lounge indgangen et frit område med cafe-stå-borde, og går man igennem VIP Loungen ud i bag-området i skoven finder man bord-bænke sæt og afslappende lounge møbler. Der er naturligvis gratis wifi og aviser til rådighed. Skovens trækroner danner rammen og loftet for hele området.

NETVÆRKERI...

Vil du opbygge eller pleje netværksrelationer og forretningsforbindelser er VIP Loungen den perfekte mulighed. En smukkere ramme findes simpelthen ikke – og der er ikke sparet på noget, hverken i forhold til mad, drikke eller komfort - med andre ord er der et tilrettelagt sortiment, der er en ægte VIP værdig.

Vi hjælper med at sammensætte den totale oplevelse med transport til festivalen og hjem igen om natten. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det perfekte setup.

Klik på brochuren for at se den.

 

Vores salgsafdeling sidder klar til at hjælpe dig på VIP@nibefestival.dk.

 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival