CAMPEN

If you ever get tired...

Musikken spiller og skaber en festlig stemning på Nibe Festivals største campingområde, “Campen”. Der er altid god stemning og plads til leg på den store plads, hvor langt de fleste Nibe Festival-gæster camperer under hele festivalen. Mange gæster fordriver tiden mellem de mange koncerter i Skalskoven på Campen, hvor der altid er sørget for aktiviteter eller mulighed for at få en øl i Måneskinsteltet.

Hvis du går en tur gennem Campen, vil du opleve, at der er alle typer af gæster, og det er gæster af alle aldre, der overnatter på Campen, for at få den - i flere gæsters øjne - “helt rigtig festivaloplevelse”.

Campen er placeret i området, før man træder ind i Skalskoven fra indgangen. Fra Campen er der udsigt til det store “NIBE”, som ses på skråningen op mod Skalskoven. På modsatte side er der udsigt til fjorden.

“Campen” er Nibe Festivals store campingområde, hvor du automatisk har adgang til at overnatte, så snart du har en gyldig billet til festivalen. Gyldige billetter giver adgang til følgende overnatninger:

  • 4-dages billet: Tirsdag-søndag
  • Dagsbillet: Den gældende dag og nat

Hvis du overnatter på Campen med en dagsbillet, skal du tjekke ud om formiddagen dagen efter.

Campen åbner tirsdag kl. 18.00 og lukker igen søndag kl. 14.00, hvor alle skal have forladt området.

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival