PROFESSIONEL

Find alt om firmaarrangementet

Business Backstage er klar til endnu en fantastisk dag på Nibe Festival 2018!

Reserver derfor allerede NU datoen onsdag d. 4 juli 2018.

En succesfuld afvikling i 2017 skruer forventningerne til Business Backstage 2018 i vejret.

Vært og koordinator for Business Backstage, Michael Jul Jensen, har svært ved at få armene ned. Som teamleder på Nibe Festivals erhvervsfremstød Business Backstage har han god grund til at være begejstret.

- Det var mit første år som vært, og jeg må sige, at hele konceptet, lokationen, deltagerne og business-delen, kombineret med festivalen, er mit samlede højdepunkt. Det er helt unikt, og foregår med en outstanding professionalisme fra Nibe-organisationen. Jeg er så glad for at være en del af dette arrangement, og ikke mindst Nibe-familien fremover, siger han.

Business Backstage udmærker sig ved at være fagligt input i nye rammer. Arrangementet giver deltagerne mulighed for at få ny viden, hente inspiration til fremtiden og komme hjem med et udvidet netværk og en fantastisk festivaloplevelse.

- Vi havde et fantastisk arrangement i 2017. Der var en super stemning vore deltagere imellem, og vi havde nogle rigtigt gode, men også forskellige oplægsholdere. Så 2017 levede absolut op til forventningerne, og vi har stor appetit på 2018, siger han.

På baggrund af tilbagemeldingerne fra deltagerne i 2017 er Michael Jul Jensen og teamet i samarbejde med Business Aalborg i fuld gang med at forbedre og fintune Business Backstage konceptet, så det kan stå endnu skarpere i 2018. Men grund-essensen er den samme, forsikrer Michael Jul Jensen:

- Hvis man tilmelder sig i 2018 kan man først og fremmest forvente “det klassike” Business Backstage. Vi er igang med at sætte det overordnede tema, som vi snart melder ud, og derefter følger det spændende arbejde med at finde gode oplægsholdere, og i det hele taget få sat kursen for dagen.

Det vigtigste, Michael bærer med sig i forberedelsen af et mindst lige så godt 2018, er oplevelsen af gæsternes begejstring for arrangementet.

- Vores deltagere på selve dagen var ikke tilbageholdende med at bemærke glæden ved deltagelse og setup. Det sætter vi rigtigt stor pris på. Og vi kunne også se, at der blev netværket på tværs, og mange smil og gode historier røg hen over bordene som dagen skred frem, siger han.

Michael Jul Jensen minder om, at arrangementet igen i år har et begrænset antal deltagere, og han forventer, at der traditionen tro bliver rift om pladserne.

Se den fine video fra Business Backstage-dagen 2017, og hør hvad deltagerne fik ud af dagen. En super dag i gode omgivelser på Nibe Bryghus og i VIP-området på festivalpladsen.
 

 

I år bliver der intet mindre en tre inspirerende talere, som vi offentliggør løbende.

Den første taler er:

Direktør Peter Ditlev Nødbak
 

Peter Ditlev Nørbak, direktør i Telenor, kommer og taler om Big Data, Robotics og AI (kunstig intelligens), og det arbejde Telenor har lavet i dette felt (med bl.a. et flot setup under sidste Tall Ships Race), samt den fremtid vi går i møde på dette område. Det bliver et oplæg, man ikke vil gå glip af, hvis man interesserer sig bare en smule for Big Data, Robotics og AI.

 

Den anden taler er:

Mads Christensen


Med to Rolex-armbåndsure på håndleddene er den professionelle og ofte politisk ukorrekte blærerøv og provokatør, Mads Christensen, klar som den næste taler til årets Business Backstage på Nibe Festival.

Mads Christensen er en både munter, tankevækkende og ikke mindst ekstremt fantastisk foredragsholder. Med Mads Christensen ved roret, får vi med garanti et vanvittigt underholdende og udfordrende foredrag og en provokerende peptalk. Lige nu er han aktiv med ”Et kursus i kundeforståelse", hvilket passer fint til agendaen på dette års Business Backstage arrangement, der både omhandler Big data, og hvad det kan bruges til i fremtiden generelt, og netop hvad det også kan gøre for den gode kundeoplevelse.


 


Tilmeldingen er nu åben. Skriv til businessbackstage@nibefestival.dk.
 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival