PROFESSIONEL

Find alt om firmaarrangementet

BUSINESS BACKSTAGE 

Vil du med på en eksklusiv totaloplevelse med gode oplæg i perfekte rammer og godt socialt samvær onsdag d.28. juni - både til Business & Pleasure?

For fjerde år i træk glæder vi os til at invitere dig og dine kollegaer til en fantastisk dag med spændende foredragsholdere, Weber Grill Academy VIP-retter og gode Nibe Festival-wibes med god musik og lidt godt til ganen.

Dagen er en totaloplevelse, hvor vi starter tidligt med fagligt samvær og inspiration via super gode oplægsholdere. Når hjernen er fyldt op med god ny viden og indspark til fremtiden, trækker vi op i VIP-området på festivalpladsen, hvor vi sammen skal opleve endnu mere, alt imens vi også begynder at nyde festivalens mange glæder. Alt inklusiv naturligvis!

Da vi i 2016 afholdt Business Backstage blev deltagerne efterfølgende bedt om at evaluere arrangement. Over 95 procent af dem, som har besvaret et spørgeskema, mener, at arrangementet var ”fremragende” eller ”godt”. Og vi arbejder på at gøre dette års arrangement endnu bedre.

Så kom med til Business BACKSTAGE for at få ny viden, hente inspiration til fremtiden og komme hjem med et udvidet netværk og en fantastisk festivaloplevelse. Og vi skal nok sætte rammen for, at det sker!

Det er et eksklusivt arrangement onsdag d. 28. juni med kun 60 pladser så skynd dig at købe din billet på vip@nibefestival.dk – prisen er kr. 2.295 ex. moms.

 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival