PROFESSIONEL

Find alt om firmaarrangementet

Virtual Reality og innovation på årets Business Backstage

Bliv klogere på, hvad Virtual Reality kan gøre for din forretning, når Jarle Fink Kondrup fra Innovation Lab gæster årets erhvervsarrangement på Nibe Festival - Business Backstage- dagen onsdag den 28. juni. Bliv klogere på dagen og se programmet herunder.

Jarle Fink Kondrup passioneret innovationskonsulent og oplevelsesøkonom. Tilgangen er forankret i en dyb forbrugerindsigt, en stor forståelse for oplevelsesparametre og teknologi, samt et stærkt kommercielt mindset – med andre ord: Han ved, hvad han snakker om.

Til Business Backstage-dagen vil Jarle Fink Kondrup gøre deltagerne klogere på, hvad virtual reality kan bruges til i forretningssammenhænge. For hvad kan det byde os på, i forhold til vores egen forretning?

Vi ser allerede i dag fremvisninger af huse, salgsmøder og meget andet via virtual reality, men hvad bliver det næste? Kom og hør, hvad mulighederne byder jer, og få en snak med Jarle og hans team i løbet af dagen, hvor de vil være klar til dialog og inspiration. Deltagerne får også mulighed for selv at prøve at kigge ind og opleve VR-verden, da Innovation Lab opstiller flere VR-stationer i VIP Loungen, som der er mulighed for at prøve i løbet af dagen.

Vi har tidligere offentliggjort, at tidligere TV-vært på Go’ Morgen Danmark Morten Resen også kommer og giver os et indblik i hans nye projekt med at udvikle og lancere produktet GoLittle. Læs mere om Morten Resens indlæg på Business Backstage dagen.

Hvad sker der egentlig til Business Backstage?

Ud over en række spændende foredrag byder dagen på Weber Grill Academy VIP-retter og gode Nibe Festival-wibes med god musik og lidt godt til ganen.

Dagen er en totaloplevelse, hvor vi starter tidligt med fagligt samvær og inspiration via super gode oplægsholdere. Når hjernen er fyldt op med god ny viden og indspark til fremtiden, trækker vi op i VIP-området på festivalpladsen, hvor vi sammen skal opleve endnu mere, alt imens vi også begynder at nyde festivalens mange glæder. Alt inklusiv naturligvis!

Da vi i 2016 afholdt Business Backstage blev deltagerne efterfølgende bedt om at evaluere arrangement. Over 95 procent af dem, som har besvaret et spørgeskema, mener, at arrangementet var ”fremragende” eller ”godt”. Og vi arbejder på at gøre dette års arrangement endnu bedre.

Så kom med til Business BACKSTAGE for at få ny viden, hente inspiration til fremtiden og komme hjem med et udvidet netværk og en fantastisk festivaloplevelse. Og vi skal nok sætte rammen for, at det sker!

Det er et eksklusivt arrangement med kun 60 pladser, og der er kun få pladser tilbage. Så køb din billet allerede nu. Bestil på vip@nibefestival.dk – prisen er kr. 2.295 ex. moms og inkluderer Business Backstage-arrangementet, adgang til Nibe Festival, samt VIP Loungen onsdag den 28. juni.

Programmet den 28. juni (med forbehold for ændringer)

07:45 Check-In og morgenmad (Nibe Bryghus).

08:30 Velkomst v. Michael Jul Jensen & Nibe Festivalleder Peter Møller Madsen.

08:45 Brug gamification i din virksomhed v. Anders Juul

09:30 Pause og Networking.

10:00 Jarle Fink Kondrup, InnovationLab - Virtual Reality og innovation.

11:00 Surprise - DK premiere på VR-Happening.

11:30 Pause og Networking 

12:00 Morten Resen, Innovation, GoLittle mv. incl. Q&A.

13:00 Afgang m. bus til Festivalpladsen (Grab a Nibe beer).

13:15 Frokost i VIP loungen v. Weber Grill Academy

14-18 VR oplevelse i VIP Loungen for alle

14-18 Oplev fetivalen på egen hånd

15:30 Præsentation af Nibe Festivals 2020-plan

18:00 VIP middag v. Weber Grill Academy.

19:30 Tak for i dag

20:00 Bryan Adams (Stor scene)

00:30 Suspekt (Stor Scene)

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival