PROFESSIONEL

Find alt om firmaarrangementet

AKTIV BRANDING

I over 30 år har Nibe Festival bragt mennesker sammen i en af Danmarks smukkeste kulisser – hvor skoven, intimiteten og musikken er i højsædet. Skoven danner rammen om en helt unik festivaloplevelse– og din virksomhed kan komme i centrum. 

Festivalen har altid været i bevægelse og vælger ikke de lette løsninger. Skoven, barer, miljøet, intimiteten, og den ultimative total-oplevelse danner grundlag for en unik festivaloplevelse år efter år.

Gennem vores partnerkoncept kan du og din virksomhed indgå i den positive udvikling som Nibe Festival lige nu befinder sig i.  Vores indgående kendskab til festivalens gæster og deres færden på festivalen sikrer os mulighed for at imødekomme dine unikke behov, og skræddersy en aftale, der sikrer dig maksimal synlighed overfor netop de kundegrupper du ønsker at nå.

Kom med om bord og skab, i tæt samarbejde med festivalen, en unik aftale, hvor både dit firma og festivalen oplever en gevinst og merværdi, men hvor hovedformålet er at skabe endnu bedre festivaloplevelser til vores mange tusinde gæster. 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne:

Email: branding@nibefestival.dk

 

 

 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival